×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Rendszeres Szociális Ösztöndíj - Póteljárás

2018-02-01

A Debreceni Egyetem Kollégiumi Felvételi és Szociális Bizottsága (DE KFSZB) meghirdette a rendszeres szociális ösztöndíj 2017/2018. tanév 2. félévére szóló póteljárását.


Ki pályázhat?

 

Rendszeres szociális támogatásra azok a hallgatók pályázhatnak, akik:

 

- erre a tanévre szóló rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot sem a júniusi, sem az augusztusi benyújtáskor nem adtak le,

 

- a fenti eljárásban ugyan pályáztak, de OLYAN változás állt be a szociális helyzetükben, amelynek az eredményeként valamely, a júniusi vagy augusztusi eljárás során még meg nem állapított új, magasabb kiemelt ösztöndíj-kategóriába kerülnek.

FONTOS!

Nem lesz érvényes a pályázata annak, aki erre a tanévre a júniusi vagy az augusztusi benyújtáskor már adott le rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot ÉS időközben sem került új, a júniusi vagy augusztusi eljárás során még meg nem állapított kiemelt ösztöndíj-kategóriába.

 

Hol és mikor?

 

Az alábbi felületre kattintva elérhető az online szociális ösztöndíj pótjelentkezési lap. Mindenképp ajánljuk figyelmedbe a kitöltési útmutatót, mely a pályázati űrlap kitöltésén túl tájékoztatást ad többek között a kiemelt ösztöndíj-kategóriákról, az elfogadott igazolásokról továbbá az egyes határidőkről is.

 

Az űrlap kitöltését követően érdemes minél hamarabb összegyűjteni a pályázathoz szükséges igazolásokat, hiszen a pályázat beadási határideje 2018. február 16 (péntek) 12 óra!

 

A kérvényeket és az igazolásokat a pályázónak személyesen vagy meghatalmazottja útján kell leadnia 2018. február 12-16. között az alábbi helyeken és időpontokban.

 

 

Információ

 

Amennyiben kérdésed merülne fel pályázattal kapcsolatban, ajánljuk figyelmedbe bővebb felvilágosításért a 52/512-920-as illetve  a 52/512-900-as számot a 22240-es melléken. (Hétfőtől Csütörtökig 9-15 óra; Péntek 9-13 között).

 

Ha a megadott számok nem elérhetőek bizonyos okokból, keresd fel bátran a kari HÖK szociális ügyekért felelős tagját, továbbá a DEHÖK-nek is telteheted kérdésed az alábbi felületen.

 

Hasznos linkek

 

Online szociális ösztöndíj pótjelentkezési lap

 

Kitöltési útmutató

 

 

DEHÖK válaszol

 

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály

Fotó: http://el-observador.com

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok