×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Rendszeres szociális ösztöndíj igénylés és kollégiumi felvételi eljárás

2018-06-03

A Debreceni Egyetem Kollégiumi Felvételi és Szociális Bizottság (DE KFSZB) megindította a következő tanévre szóló kollégiumi felvételi és szociális ösztöndíj eljárást.


✘ Előző félévekben elutasították pályázatod és azóta változás állt be szociális helyzetedben?

 

✘ Legutóbb nem tudtál időben beszerezni valamilyen igazolást?

 

✘ Netalántán, nem is próbáltál még pályázni?! 

 

Amennyiben bármelyik kérdésre igen volt a válaszod, ajánljuk szíves figyelmedbe a 2018/19-es tanévre szóló rendszeres szociális ösztöndíj és kollégiumi felvételi eljárást, melyek elnyerésével jelentős támogatásra tehetsz szert egyetemi tanulmányaid alatt. A pályázattal vesztenivalód nincs, az igénylésben pedig segítünk!

 

Kiemelten fontos:

 

A kollégiumi és diákotthoni felvételi eljárással egyszerre, UGYANAZON kérőlapon lehet a rendszeres szociális ösztöndíjat igényelni, a szükséges igazolásokat egyszer kell benyújtani. Nem kötelező mindkettőt megigényelni, azonban bármelyikre is pályázol, jobb ha tudod, hogy szeptemberben NEM lesz kiírva pályázat, csupán télen a póteljárás.

 

Ki pályázhat?

 

Szociális juttatásra azok a hallgatók jogosultak, akik nappali tagozatos, államilag támogatott képzési formában vesznek részt, vagy tanulmányaikat államilag támogatott képzési formában kezdték meg, és az adott szakon, szakképzésben a megkezdett félévek száma alapján jogosultak lennének államilag támogatott képzésben való részvételre.

 

Pályázás menete

 

Az alábbi linkre kattintva tudod elérni a pályázói felületet. A csatolt dokumentumok elolvasása után - böngésző függvényében - tudod elindítani az igénylést. Attól függően, hogy szociális ösztöndíjra pályázol vagy kollégiumra, esetleg mindkettőre, itt ki tudod választani a Neked megfelelő felületet. Ezt követően ki tudod választani, a képzésed formáját, illetve értelemszerűen ki kell tölteni az igénylőlap üres részeit.

 

Az űrlap kitöltését követően érdemes minél hamarabb összegyűjteni a pályázathoz szükséges igazolásokat, hiszen a pályázat beadási határideje 2018. Június 8. (péntek) 12 óra!

 

A kérvényeket és az igazolásokat a pályázónak személyesen vagy meghatalmazottja útján kell leadnia 2018. Június 4-8. között az alábbi helyeken és időpontokban.

 

 

A kollégiumba/diákotthonba jelentkezők esetében a pályázat feltétele továbbá 600 Ft eljárási díj befizetése, amelyet a Neptun elektronikus tanulmányi rendszeren keresztül lehet megtenni. A befizetést a kérelem leadásakor ellenőrzik, ezért kérjük, lehetőség szerint a kérelem leadása előtt legalább egy nappal teljesítsék az eljárási díj befizetését. Aki nem fizeti be az eljárási díjat, kizárja magát a kollégiumi felvételi eljárásból! Utólagos befizetésre nincs lehetőség!

 

Azoknak, akik csak szociális ösztöndíjra pályáznak és kollégiumba/diákotthonba nem jelentkeznek, továbbra sem kell eljárási díjat fizetniük.

 

Információ

 

Amennyiben kérdésed merülne fel pályázattal kapcsolatban, ajánljuk figyelmedbe bővebb felvilágosításért a 52/512-920-as illetve  a 52/512-900-as számot a 22240-es melléken. (Hétfőtől Csütörtökig 9-15 óra; Péntek 9-13 között).

 

Ha a megadott számok nem elérhetőek bizonyos okokból, keresd fel bátran a kari HÖK szociális ügyekért felelős tagját, továbbá a DEHÖK-nek is telteheted kérdésed az alábbi felületen.

 

Hasznos linkek a pályázathoz

 

Online szociális ösztöndíj pótjelentkezési lap

 

Kitöltési útmutató

 

Szociális ösztöndíjak

 

DEHÖK válaszol

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály

Forrás: koli.unideb.hu; kozepsuli.hu

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok