×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Jön a Dunai Regatta! Ismerd meg a DE csapatát!

2018-05-04

Harmadik alkalommal vesz részt a Debreceni Egyetem az év legnagyobb sportfesztiválján!


Több sportágban is rajthoz áll a Debreceni Egyetem csapata a Dunai Regattán. Az Antall József Tudásközpont ebben az évben már hatodik alkalommal szervezi meg május 5-én az év sportfesztiválját, amelynek középpontjában az egyetemi csapatok sárkányhajós és evezős futamai állnak. A Műegyetem Rakparton az ország 18 felsőoktatási intézményének hallgatói mellett V4 országokból érkező csapatok is küzdenek majd az elsőségért földön, vízen egyaránt. Az eseményről természetesen idén sem hiányozhatnak az egyetemi Cheerleders csapatok és a hallgatókból toborzott szurkolói táborok.

 

Az idei vizes küzdelemben ismét a sárkányhajú futamokban szállnak vízre a Debreceni Egyetem hallgatói. A csapat nagyon színes, szinte valamennyi képzési területről neveztek hallgatók a hajóba. Több alkalommal tartott összetartást és felkészülési edzéseket az elmúlt 2 hónapban a társaság, így mindenki készen áll a szombati megmérettetésre.

 

 

- Úgy érzem, hogy Tokajban, kellő motiváltsággal sikerült felkészülni a nagy napra, a csapatunk határozott és eltökélt a céljaink elérésében- fogalmazott a csapat kapitánya Oláh József.

 

A Debreceni Egyetem sárkányhajó csapatának tagjai: Baranyai György, Bombosz Barnabás, Budai Bence, Dávid Bettina, Gazdag Dóra, Gulyás Csillag Virág, Hajdu Anna, Harsányi Tamás, Marinecz Attila, Menyhárt József, Nagy Vivien, Oláh József (CSK), Pintér Titanilla Kinga, Szarvas Fanni, Szegedi Zoltán Krisztián, Szutor Beáta, Timár Diána, Tóth Olivér, Török Attila, Morauszki Tibor.

 

Nemcsak a vízen, de a szárazföldön is folynak majd a küzdelmek a Műegyetem Rakparton.

 

- Szeretnénk jó és sportszerű meccseket játszani, bízunk a szurkolókban, hogy a megadják a hangulatot a mérkőzésekhez. Célunk, hogy minél szebb eredményt érjünk el- fogalmazott Kusnyér Gergő a strandröplabda csapat kapitánya.

 

Rajta kívül még Szabó Csenge, Bancsi Judit és Szikszai Marci alkotja a Debreceni Egyetem csapatát.

 

 

- A csapattársaimmal már évek óta részt veszünk a MEFOB bajnokságon. A Dunai Regatta B33 kosárlabda versenyén dobogós helyen szeretnénk végezni.  És vidék nélkül nincs haza - mondta Veszprémy Zoltán, a DE B33 kosárlabdacsapatának kapitánya.

 

Mellette még Nagy Sándor, Prokaj Bálint és Bak Márton erősíti majd a DE különítményt a B33 kosárlabda küzdelmekben!

 

Szoríts Te is a Dunai Regattára utazó csapatnak!  Hajrá Debreceni Egyetem!

 

 

DEHDK Sajtóiroda

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok