×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Fesztivál a rakparton

2017-05-11

A Debreceni Egyetem hallgatói remek időben, kiváló szurkolótáborral érkeztek az eseményre. A sárkányhajó versenyt megelőzően még egy rövid edzésre is volt lehetősége alakulatunknak a Kopaszi gátnál.

 

"A csapat nehezen jött össze, de hamar összeszokott. Hátrányunk nyilván, hogy nekünk nem áll módunkban annyit edzeni, mint a budapesti egyetemeknek."- mondta Deák Milán, a Dunai Regatta debreceni Student Brand Managere.

 

A csapat hősiesen küzdött, de sajnos az előfutamban kiestek, viszont a vegyesben induló strandröplabdásaink az elődöntőig jutottak, végül a 4. helyen végeztek.

"Mi mindent megtettünk a sikerért, büszke vagyok a szurkolócsapatra! Jövőre még jobbak leszünk!" 
- fogalmazott Bihari Máté, a Debreceni Egyetem vezérszurkolója.
Fotó: Kuti Gergő

 

A szervezők gondoskodtak arról, hogy a sportversenyeket követően megtöltsék kulturális és szórakoztató programokkal is a rakpartot. Igazi fesztiválhangulatot teremtve, két színpadon fellépett - többek között - ByeAlex, a Mary Popkids, az Anna and the Barbies és a Hősök is.

 

DEHDK Sajtóiroda - KECS.

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok