×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Akkor mi is feltesszük a nagy kérdést:

#
#

Előtted a világ!- Legyél Te is a Külügyi Bizottság tagja!

2018-01-08

Szeretsz utazni, világot látni? Jól beszélsz angolul? Szeretnél egy nemzetközi közösség tagja lenni? Ha már csak az egyik kérdésre igen volt a válaszod, akkor az alábbi felhívás Neked szól!


A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Külügyi Bizottsága ismét felvételt hirdet a tavaszi félévre Operatív- illetve Erasmus Buddy tagságra.

 

Az ESN Debrecen egy önkéntességen alapuló – több éves múltra visszatekintő –szervezet, mely az Erasmus Student Network szavak rövidítéséből ered, és a Debreceni Egyetem Hallgatói Külügyi Bizottságának tagjaiból áll. Mind jól tudjuk, hogy nem egyszerű a beilleszkedés egy számunkra teljesen új oktatási intézménybe, ezt pedig csak még jobban nehezíti, ha valaki külföldről érkezik - ebben nyújt óriási segítséget a bizottság.

 

 

Részeseként megkönnyítheted számukra a város és az egyetem megismerését, ezáltal pedig saját készségeidet is fejlesztheted, hiszen szabadidődben tervezési és szervezési munkálatokon keresztül, csapatmunkában, olykor a külföldi hallgatókat problémáikon átsegítve szerzel hasznos és akár releváns tapasztalatot a későbbiekre nézve. A bizottság tagjaként egy olyan aktív csapat részese lehetsz, amellyel hétről hétre, különböző programokon és eseményeken keresztül segítheted a program részeseként érkező külföldi diákokat az itteni beilleszkedésükbe.  

 

A szervezet jelenleg Aktív tagokat és Erasmus Buddykat keres soraiba, így amennyiben: jól beszélsz idegen nyelveket; közvetlen és kommunikatív vagy; szívesen veszel részt szervezési munkálatokban; szeretsz csapatban dolgozni; nem riadsz el az önálló feladatoktól, akkor ezt Neked találták ki!

 

 

- Ha részt veszel az Erasmus Buddy Programban, az plusz pontot jelent külföldi ösztöndíjakra, például az Erasmus+, Campus Mundi csereprogramokra, de a munkaerőpiacon is előnyben részesülnek azok a frissen végzettek, akik önkéntesen tevékenykednek multikulturális környezetben. Ugyanez vonatkozik a bizottsági tagságra is, ez viszont kommunikációs készségek, rendezvényszervezés, konfliktuskezelés, stressztűrő képesség, csapatszellem és egyéb olyan kompetenciák fejlődéséhez is vezet, amelyeket egy egyetemi képzés során nem biztos, hogy el tud sajátítani a hallgató –részletezte a jelentkezés előnyeit Bajnay Flóra, a Hallgatói Külügyi Bizottság elnöke.

 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésed a program iránt!

 

Ha további kérdéseid merülnének fel, ajánljuk figyelmedbe az alábbi Facebook eseményeket. Egy katt a linkre és máris részletesen megismerheted a szervezetet és a tag toborzással kapcsolatos infókat.

 

DEHÖK EHKB /ESN Debrecen: Aktív tag jelentkezés 2018

 

Erasmus Buddy Program Recruitment by ESN Debrecen

 

Addig is, hogy naprakész legyél, kövesd az ESN Debrecen illetve a Külügyi Bizottság Facebook oldalát, így időben értesülhetsz minden hasznos információról és képben lehetsz a legfrissebb külügyi hírekkel!

 

DEHÖK PR Iroda- Vasadi Mihály

Fotó: ESN Debrecen

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok