×

Aktuális

Napi kérdés

Voksolj és mondd el, mit gondolsz! Merthogy minket érdekel a véleményed, úgyhogy kattints és szavazz! Segítsd a munkánk, hogy még inkább kedvezhessünk nektek. Köszönjük!

Részt veszel a gólyabálon?

Ezen az oldalon kérhetsz segítséget a DEHÖK-től amennyiben elakadtál egy tanulmányi vagy bármilyen más, az Egyetemet érintő probléma során. Mielőtt kérdést teszel fel, használd az alábbi keresőt, és nézd meg a GYIK-et.

KÉRDÉSEM VAN
×

Udv! Az utan erdeklodnek, hogy a DE HÖK hatalyos alapszabalyat hol tudom elerni? Koszi!

Kedves Tamás!

A jelenleg hatályban lévő alapszabály az alábbi linken elérhető.

Üdvözlettel,
DEHÖK

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy államilag finanszírozott képzéskor milyen esetekben sorolhatnak át önköltségesre? A 2015/16-os tanévben kezdtem. A választ és a segítséget előre is köszönöm!

Szia!

 

A HTJSZ erre vonatkozó pontja szerint: "A hallgatói jogviszonnyal rendelkező, tanulmányait állami ösztöndíjas/államilag támogatott alapképzésben (BA/BSc), mesterképzésben (MA/MSc), felsőoktatási szakképzésben 2016/2017. tanévet megelőzően megkezdett hallgató, akiről az Egyetem a tanév végén megállapítja, hogy az utolsó két olyan félévben, amelyben hallgatói jogviszonya nem szünetelt, nem szerezte meg legalább a szak ajánlott mintatantervében előírt kreditmennyiség ötven százalékát és nem szerezte meg az összesített korrigált kreditindexével az utolsó lezárt félévében a 2,50 átlagot, tanulmányait a következő tanévben kizárólag költségtérítéses/önköltséges képzésben folytathatja."

 

Üdv, HÖK

Írj nekünk

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

×
Írj nekünk

Jogsegély

×

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok